Mickey si Minnie Mouse, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Rapunzel, Spiderman, Scooby-Doo, Tinkerbell si Peter Pan, Aladin si Jasmine.

Cine nu a auzit de aceste celebre personaje?

Don Balon are o oferta diversificata si completa de servicii si programe de animatie pentru copii. Va punem la dispozitie animatori si ursitoare cu experienta, ce vor distra copiii prin tot felul de momente speciale: jocuri, cantece, baloane modelate(inimioare, animalute, flori, sabii, scuturi, pistoale etc.), baloane de sapun, coregrafie, karaoke, pictura pe fata, concursuri sau trucuri de magie.

Animatorii dau viata si culoare petrecerii, prin stiinta de a le capta atentia micutilor printr-o sumedenie de jocuri interactive si concursuri, alese de fiecare data special pentru varsta lor. Jocurile nu doar ii distreaza pe cei mici, dar ii invata sa interactioneze cu alti copii, dezvoltandu-le spiritul de echipa.

Fie ca alegeti o tematica cu super-eroi, cu printese sau cu personaje de desene animate, animatorii nostri ii vor oferi copilului dumneavoastra o petrecere grozava! Toti invitatii vor fi incantati de animatori, de costumele lor colorate, alese cu mare atentie, de voia buna si energia pe care o emana si vor petrece clipe frumoase impreuna.

UA-85987624-1