Baloanele sunt de neinlocuit!

 

Aceasta este concluzia la care am ajuns dupa multi ani de experienta in domeniul organizarii de evenimente. Baloanele sunt o alternativa mai putin costisitoare fata de alte elemente de decor, precum florile sau drapajele si sunt de nelipsit de la botezul copilului dumneavoastra sau de la diverse aniversari. Sunt, de asemenea, folosite in campaniile electorale sau in cadrul petrecerilor corporate.

In timp ce unele locatii pentru petreceri necesita mici decoratiuni, altele ofera un spatiu mare cu un nemasurat potential decorativ. Intr-o gama larga de culori, decoratiunile din baloane pot fi adaptate in functie de preferintele clientilor si aranjate intr-un mod placut, astfel incat sa transforme o sala oricat de banala ar fi, in una spectaculoasa, plina de culoare.

DonBalon va ofera o gama variata de produse si servicii: baloane cu heliu (pentru botez, aniversari, majorate, petreceri ale burlacitelor sau alte diverse ocazii), articole de petrecere (pahare, farfurii, servetele, suflatori, serpentine decorative, masti, jocuri, ghirlande, accesorii pentru fotografii amuzante etc.), inscriptionari, animatori, spatii de joaca mobile, candy bar, servicii sonorizare si foto-video, karaoke, ateliere de creatie, face-painting sau ursitoare.

Noi suntem la dispozitia dumvoastra daca vreti sa decorati o petrecere, sa oferiti un cadou unui prieten drag, sa promovati un eveniment, sa faceti o declaratie de dragoste sau, pur si simplu, sa va colorati ziua!

 

 

Orice este posibil cu imaginatie si creativitate!

UA-85987624-1