DonBalon va pune la dispozitie spre inchiriere diverse elemente de logistica pentru organizarea unor petreceri pentru copii: spatii de joaca mobile (tobogane si trambuline), masute si scaunele sau masina de baloane de sapun.

Popularitatea toboganelor a lansat moda inchirierii lor in cadrul petrecerilor private pentru copii, distractia fiind astfel garantata. In cadrul evenimentelor, in timp ce copii se distreaza pe tobogane, adultii pot socializa sau pot lega relatii de afaceri. Sunt adecvate atat pentru evenimente private care au loc in curtea proprie, cat si la evenimente de firma, carnavaluri sau expozitii.

Toboganele gonflabile si trambulinele sunt cele mai populare si mai agreate echipamente de joaca pentru copii. Ele pot fi usor montate, demontate si transportate, iar supravegherea lor este relativ simpla. De asemenea, aceste jocuri nu necesita personal calificat pentru intretinere sau instalare.

Va sfatuim sa discutati cu unul dintre consultantii nostri pentru mai multe detalii cu privire la inchirierea unor astfel de spatii de joaca mobile.

UA-85987624-1