Cat timp rezista decorurile realizate din baloane umflate cu aer?

Baloanele cu aer rezista in forma minim 24 ore si, in functie de conditiile in care acestea se regasesc, puteti sa le pastrati si pana la 2 saptamani in cazul ghirlandelor.

 

Cat timp plutesc baloanele cu heliu?

Heliul este un gaz mai usor decat aerul care permite baloanelor sa pluteasca. In momentul lansarii, baloanele stau la inaltimea maxima. Incep sa coboare treptat dupa 8 ore, in functie de conditiile in care se regasesc.

La cererea clientului, baloanele pot fi tratate cu o substanta speciala ce confera baloanelor o rezistenta de 16 ore. Din categoria baloanelor cu heliu va mai putem recomanda baloanele din folie care au o rezistenta de pana la 2 saptamani.

 

Ce este acela un balon folie?

Baloanele folie sau baloanele figurine sunt acele baloane realizate dintr-o folie speciala, cu aspect metalizat, lucios. Ele pot fi umflate cu heliu sau doar cu aer si se gasesc intr-o gama larga de forme, marimi, culori si modele. Fie ca vreti un balon printesa, un bebelus, o barza sau alte forme potrivite pentru petrecerea dumneavoastra, acesta este unul dintre cele mai atractive si apreciate accesorii pentru petrecere.


 

Puteti realiza un nume din baloane?

Da. Chiar va recomandam sa personalizati cat mai mult posibil spatiul ce gazduieste evenimentul.


 

Cum procedam pentru a realiza un aranjament?

Nimic mai simplu! Contactati-ne la unul dintre numerele de telefon si vom stabili o intalnire la sediul nostru sau la locul evenimentului pentru a putea discuta concret modalitatile de decorare. In functie de caracteristicile locatiei(dimensiune, culoare predominanta) si de preferintele dumneavoastra, specialistii nostri va vor oferi solutia cea mai potrivita.

 

Impuneti o cantitate minima pentru comanda?

Da. Comanda minima este de 50 lei.


 

Care este modalitatea de plata?

Plata se face in avans 50% pentru baloanele inscriptionate

La primirea baloanelor in cazul comenzilor simple.

Daca este vorba despre un contract de decorare a unui spatiu, se va percepe un avans de 30% din valoarea totala a facturii la data semnarii contractului.

 

Cu cate zile inainte de eveniment este recomandat sa discutam?

Este de preferat sa planificam din timp detaliile dar va putem ajuta oricand :)

UA-85987624-1