Cu DonBalon veti avea cea mai reusita petrecere!

 

Daca se apropie ziua copilului dumneavoastra si vreti sa ii faceti o surpriza, noi va putem ajuta sa ii organizati o petrecere distractiva, amuzanta si plina de culoare. Sau, daca vreti pur si simplu sa dati o petrecere pentru prietenii dumneavoastra, noi va garantam ca toata lumea se va distra de minune la party!

Stim ca toate detaliile organizarii unei astfel de petreceri pot da multe batai de cap. Poate nu aveti idee de unde sa incepeti planificarea, ce tematica si activitati de divertisment sa alegeti in functie de varsta copiilor, care ar fi locatia potrivita, decorul si muzica perfecte sau ce efecte speciale sa includeti in program. Apelati la noi si va vom ajuta sa organizati o petrecere asa cum nu s-a mai vazut!

Noi luam totul ca pe o provocare si livram, de fiecare data, bucurie! Membrii echipei DonBalon sunt in permanenta cautare de idei noi, pentru ca toti invitatii sa se simta bine la petrecerea dumneavoastra. Fie ca alegem ca sursa de inspiratie personaje de basm sau personaje Disney, picturi pe fata sau trucuri de magie, scopul nostru este ca micutii sa se distreze, iar parintii sa se relaxeze. Ne incanta fericirea de pe fetele copiilor, iar recomandarile parintilor ne ajung la inima.

Iata unele dintre ideile amuzante de petreceri din care va puteti inspira: Barbie Party, Mickie & Minnie Party, Magic Party, Karaoke Party, Superheroes Party, Pirates Party, Peter Pan Party, Princess Party, Clowns Party sau Casino Party.

Trimiteti-ne un email pe adresa comenzi@donbalon.ro cu cateva detalii legate de petrecerea pe care o planuiti, iar noi va vom ajuta sa organizati un party de neuitat, fara stres si efort!

UA-85987624-1