Fie ca ca este vorba de botezul copilului, de ziua acestuia de nastere sau de o petrecere tematica organizata pentru prietenii dumneavoastra, DonBalon va pune la dispozitie diverse servicii pentru organizarea petrecerii: Candy Bar, Sonorizare, Foto-Video, Karaoke, Ateliere de creatie, Face-Painting si Ursitoare. De asemenea, va stam la dispozitie pentru amenajarea locatiei pentru petrecere, in functie de tematica pe care o doriti.  

 

Candy Bar

Candy Bar-ul a devenit nelipsit de la nunti, botezuri, aniversari sau evenimente corporate. Daca vreti sa indulciti invitatii la petrecere, Candy Bar-ul este alegerea perfecta! Coltul dulce cu prajituri de toate felurile, macarons, jeleuri, fructe si alte bunatati, vor fi atat pe placul copiilor, cat si al adultilor.

 

Sonorizare si Foto-Video

Muzica este o parte foarte importanta in cadrul unei petreceri,  astfel ca va stam la dispozitie si cu servicii de sonorizare pentru o atmosfera plina de viata. Iar in ceea ce priveste partea Foto-Video, fotografii si cameramanii nostri vor imortaliza toate momentele importante din cadrul petrecerii, pentru ca dumneavoastra sa aveti amintiri memorabile!

 

Karaoke

Karaoke este una dintre cele mai bune metode de a insufleti o petrecere, tot mai des folosita la petreceri, astfel ca invitatii dumneavoastra se vor distra incercand sa cante piese celebre.

 

Ateliere de creatie

Pentru ca petrecerile copiilor sa fie pline de distractie de culoare, puteti opta pentru diverse ateliere de creatie care sa ii tina ocupati pe cei mici. Animatorii nostri pot organiza ateliere de pictura, de modelaj plastelina, de decoratiuni din diverse materiale, de origami, de colorat, toate adaptate varstei copiilor.

 

Face-Painting

Copiii si adultii isi pot alege modelul de pictura pe fata din cataloagele noastre sau pot veni cu idei noi despre modelul de pictura pe care il doresc. Produsele de inalta calitate si talentul nostru va garanteaza o transformare totala pentru copii, dar si pentru adulti. Produsele folosite pentru pictura pe fata sunt antialergice si nontoxice si se indeparteaza usor cu apa si sapun.

 

Ursitoare

Toti invitatii vor fi incantati de ursitoare, de costumele lor colorate, alese cu mare atentie, de voia buna si energia pe care o emana si vor petrece clipe frumoase impreuna.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste servicii, nu ezitati sa ne contactati!

UA-85987624-1