Decoratiunile din baloane ofera un aspect placut oricarui eveniment si ii dau o nota de originalitate. Indiferent de forma si de culoare, ele pot fi folosite la o multitudine de evenimente: nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, lansari de produse sau campanii electorale.

In functie de tema evenimentului, decoratiunile pot fi de urmatoarele feluri:

- ghirlande si arcade din baloane (se folosesc la intrarea intr-un spatiu festiv)

- stalpi din baloane

- litere si cifre din baloane (pentru petrecerile aniversare, pot fi create cuvinte din baloane care sa evidentieze tematica petrecerii)

- baloane cu heliu imprimate sau simple. Cu ajutorul acestora putem numerota mesele din sala de receptie pentru ca invitatii sa se poata orienta mai usor. De asemenea, prin alcatuirea unor buchete din baloane cu heliu se pot acoperi anumite portiuni inestetice din cadrul spatiului de desfasurare, se pot crea diverse culoare de trecere, se poate incadra un spatiu sau pot imbraca diversi stalpi de sustinere care in general, fragmenteaza o sala.

- baloane personalizate- Aceste baloane pot fi umplute cu heliu si lasate sa pluteasca pe tavan sau se pot face aranjamente sub forma de stalpi, coloane, bolte. De asemenea se pot monta pe suport de plastic format din bat si rozeta prin intermediul carora se pot transmite mesaje publicitare.

- foliile metalizate- In cadrul unui eveniment de tip botez sau aniversare copil sunt foarte apreciate de cei mici deoarece ele pot lua forma celor mai indragite personaje din desenele animate, aducand aceasta lume chiar langa ei.

Concepute astfel incat sa reflecte dorintele dumneavoastra, decoratiunile create de DonBalon pur si simplu va vor incanta!

 

Aveti in minte un eveniment cu un concept mai original si vreti sa va surprindeti invitatii? Dati-ne de veste printr-un email la adresa comenzi@donbalon.ro, iar noi vom accepta provocarea.

 

UA-85987624-1